[ar] [ast] [bg] [br] [ca] [co] [cpf] [cs] [da] [de] [en] [eo] [es] [eu] [fa] [fon] [fr] [gl] [id] [it] [ja] [lb] [nl] [oc] [pl] [pt] [ro] [ru] [sk] [sv] [tr] [uk] [vi] [zh] Espace de traduction

Descarregar

#FORMULAIRE_INSCRIPTION

Agost de 2010 — mis à jour le : Setembre de 2010

Totes les versions d’aquest article:


L’etiqueta #FORMULAIRE_INSCRIPTION mostra el formulari que permet la inscripció de nous redactors. Aquest només es mostra si heu autoritzat la inscripció automàtica a partir del lloc públic (en cas contrari, aquesta etiqueta no mostra absolutament res).

La inscripció necessita l’enviament d’informacions de connexió (usuari i contrasenya) per correu electrònic; per tant, aquest formulari només funciona si el vostre allotjador autoritza l’enviament de correus electrònics per PHP.

[(#FORMULAIRE_INSCRIPTION{6forum})] és equivalent a l’anterior, per la inscripció de visitants, cridats a escriure en els fòrums (reservats als visitants registrats), opció que es determina a la part privada configuració/interactivitat/Mode de funcionament per defecte dels fòrums públics. El paràmetre «6forum» correspon al títol de l’estatus d’autor desitjat durant la inscripció.

Després de la validació, un missatge adverteix el visitant: "El vostre nou identificador s’acaba d’enviar per correu electrònic."


Descarregar l’esquelet d’aquesta pàgina Lloc Web fet amb l’SPIP | Espace de traduction | Espai privat