[ar] [ast] [bg] [br] [ca] [co] [cpf] [cs] [da] [de] [en] [eo] [es] [eu] [fa] [fon] [fr] [gl] [id] [it] [ja] [lb] [nl] [oc] [pl] [pt] [ro] [ru] [sk] [sv] [tr] [uk] [vi] [zh] Espace de traduction

Descarregar

#INSERT_HEAD

Abril de 2010 — mis à jour le : Juliol de 2010

Totes les versions d’aquest article:

#INSERT_HEAD insereix automàticament els scripts i fulls d’estil proporcionats per SPIP i els seus connectors (plugins).


L’etiqueta #INSERT_HEAD (a partir d’SPIP 1.9.1) s’ha de situar entre les etiquetes <head> i </head> dels vostres esquelets. Permet a SPIP, a les seves extensions, així com als eventuals connectors, afegir contingut entre aquestes dues etiquetes HTML.

A partir d’SPIP 2.0, existeix una funció de compressió. Aquesta funcionalitat optimitza el consum de l’ample de banda pel conjunt d’elements tramesos per mitjà d’aquesta etiqueta, traient tots els espais i comentaris "superflus" dels fitxers .js i .css de tots els esquelets. Podem activar o desactivar aquesta funció al tauler de configuració de la part privada.

A partir d’SPIP 2.1, és molt recomanable utilitzar sistemàticament aquesta etiqueta als esquelets. Aquesta recomanació es deu a l’extensió de certes funcionalitats del nucli que es comporten llavors com a connectors.


Descarregar l’esquelet d’aquesta pàgina Lloc Web fet amb l’SPIP | Espace de traduction | Espai privat