SPIP 1.0.3, SPIP 1.0.4, SPIP 1.0.5

1.0.3. Aquesta versió corregeix alguns petits bugs que s’han trobat a dins del motor tipogràfic, i accelera notablement l’ús de la memòria cau.

1.0.4. De passada, publiquem la versió 1.0.4, que corregeix un bug de la versió anterior que afectava només a alguns servidors. Si havíeu instal·lat la versió 1.0.3 i us havíeu trobar un error del tipus «Parse error on line 394», instal·leu aquesta versió 1.0.4.

1.0.5. Nova versió d’SPIP:

-  S’ha millorat la gestió dels llocs sindicats. A partir d’ara es pot desactivar la sindicació a la pàgina de configuració (per alleujar la interfície).

-  Les breus proposen també fòrums interns, utilitzables per a la validació (com pels articles).

-  Una nova pàgina permet seguir/gestionar els fòrums públics, en funció dels seus threads, per a cada article individual. S’hi accedeix a partir de la pàgina de cada article i de la pàgina general de seguiment dels fòrums.

-  S’ha millor la funció «doublons» a dins dels esquelets. A partir d’ara hi ha doublons pels autors, les breus, les paraules clau i els fòrums.

-  A dins del lloc públic, s’ha augmentat la rapidesa en certes pàgines grans que mostres molts títols d’articles (sobretot, mapa del lloc, seccions, sumari). En realitat, el text d’un article només es recupera quan es mostra realment.

-  L’enviament de correu funciona a partir d’ara a online.fr.

-  L’enviament automàtic dels missatges de fòrum als autors funciona altre cop.

Autor merce Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : català, English, français, italiano