SPIP downloaden

SPIP 3.2.1
(16 maart 2018)

Nadat je de ZIP-file op je computer hebt gedownload, pak je hem uit en plaats je het geheel (via FTP) op de server van je hosting provider.

Download

Automatische installatie

Download het bestand spip_loader.php (hieronder) en verplaats het (via FTP) naar de map waarin je SPIP wilt installeren (dat is in normale gevallen in de root van je website). Het programma zal wanneer het wordt aangeroepen de laatste stabiele versie van SPIP downloaden.

Download

Let op:
Wanneer je spip_loader wilt gebruiken voor het updaten van een bestaande SPIP installatie in versie 2.1 of versie 3.0, (dus geen update naar de meest recente versie) moet het bestand «spip_loader.php» eerst worden aangepast. Het gaat om deze regel:
 define('_CHEMIN_FICHIER_ZIP', 'spip/stable/spip-3.1.zip');
waarin:
 'spip/stable/spip-3.1.zip'
moet worden vervangen door:
 'spip/stable/spip-3.0.zip' .
of door:
 'spip/stable/spip-2.1.zip' .

Roep het script vervolgens aan vanuit je browser en wacht tot het downloaden is voltooid.

Attentie: spip_loader.php is normaal gesproken uitsluitend toegankelijk voor auteurnummer 1, de webmaster. Indien nodig kan dit worden aangepast door het wijzigen van de regel define('_SPIP_LOADER_UPDATE_AUTEURS', '1');.

Mocht de installatie vastlopen, dan moet een handmatige installatie worden uitgevoerd met behulp van het bovenstaande pakket.

Alle informatie over spip_loader

Ontwikkelversie

SPIP wordt ontwikkeld onder SVN. De versie die in ontwikkeling is kan mogelijk een recent probleem oplossen, maar kan ook volledig onbruikbaar zijn.

Download

Het ontwikkelproject van SPIP maakt gebruik van een eigen website: http://core.spip.org/.


Archief

Hier zijn oudere versies van SPIP terug te vinden.
<span lang='fr'>télécharger une ancienne version</span>


Aanvullingen

SPIP Contrib’ is de referentiesite van de gebruikersgemeenschap van SPIP. Je vindt er alles wat je zoekt: tips, skeletten, enz. En je kunt daar zelf ook aan bijdragen!

Auteur Hanjo Publié le :

Traductions : عربي, asturianu, български, brezhoneg, català, corsu, čeština, Deutsch, English, Esperanto, Español, euskara, فارسى, français, italiano, 日本語, Nederlands, òc lengadocian, Português, slovenčina, svenska, Türkçe, українська