Ik heb mijn login of wachtwoord vergeten...

Om veiligheidsredenen kan een wachtwoord niet worden opgevraagd. Werkt je wachtwoord niet meer, heb je het vergeten, dan zul je een nieuw wachtwoord moeten invoeren.

Maar vooral geen paniek! Je hoef slechts naar het privé gedeelte van SPIP te gaan en te kilkken op de link «wachtwoord vergeten?». Vervolgens geef je je e-mailadres aan (wat je hebt geregistreerd in je profiel in het privé gedeelte) en ontvang je (als dat adres overeenkomt) een bericht dat je aangeeft hoe je weer toegang kunt krijgen.

Wanneer dit niet werkt (als je om een of andere reden de email niet ontvangt):

  • Zijn er andere beheerders, dan kun je die aanschrijven en vragen of zij je inloggegevens kunnen aanpassen (ze kunnen dat in de rubriek «auteurs» van het privé gedeelte doen en er op «aanpassen» klikken om je een nieuw wachtwoord toe te kennen).
  • Zo niet (omdat je de enige beheerder bent), dan zul je SPIP opnieuw moeten installeren om toegang te krijgen (zie: «Hoe doe ik een her-installatie van SPIP?»). Maaak je niet ongerust. Je hoeft niet opnieuw de bestanden te downloaden: je hoeft alleen opnieuw een toegang voor de beheerder te maken zonder de verdere inhoud aan te raken.

Auteur Hanjo Gepubliceerd op:

Vertalingen: عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, فارسى, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, polski, Português do Brasil, slovenčina, Türkçe