"Privé gedeelte"... waar heb je het over?

Een website die is gebouwd met SPIP bestaat uit twee verschillende delen:

-  De openbare site is het geheel van de pagina’s toegankelijk voor iedereen. Hier gaat het over de weergave van artikelen en nieuwsberichten die in rubrieken gepubliceerd worden, al dan niet met de bijhorende forums. Op technisch vlak zorgen sjabloonbestanden (skeletten) voor het aanmaken van de openbare site.

-  Het privé gedeelte is een gecontroleerde zone waar uitsluitend beheerders en redacteurs toegang toe hebben om artikelen of nieuwsberichten te schrijven, om de structuur van de site te veranderen, om de forums op te volgen en te beheren, enz. Je moet ingeschreven zijn om deze ruimte te mogen betreden, namelijk door het invullen van een formulier met een login en een wachtwoord. Het privé gedeelte is toegankelijk via de submap ecrire/ van SPIP (dezelfde URL die gebruikt werd om SPIP te installeren).

Auteur Suske Gepubliceerd op: Aangepast: 22/01/16

Vertalingen: عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, فارسى, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, polski, Português do Brasil, slovenčina, svenska, Türkçe, українська