Modificar el nom de «El meu lloc SPIP»

A la pàgina de configuració general del lloc

La primera cosa que heu de fer al vostre lloc Web SPIP és indicar-li la seva identitat: el seu nom, la seva adreça, la seva descripció, el seu logotip, etc.

Per introduir aquestes informacions, després de clicar sobre la icona «Configuració» de l’espai privat del vostre lloc Web SPIP, en tindreu prou fent un clic sobre la pestanya «Contingut del lloc», per omplir els camps del formulari que es mostra en aquesta pàgina.

Fixeu-vos de passada que aquestes informacions importants són utilitzades per etiquetes o formularis que es troben a dins dels esquelets del vostre lloc; aquestes informacions influeixen en els continguts de les vostres pàgines i, per tant, en el referenciament del vostre lloc.

Nom del vostre lloc

El primer camp del formulari, titulat «Nom del vostre lloc», permet introduir i enregistrar el text que esdevindrà el nom del lloc mostrat al títol de cadascuna de les pàgines. Per defecte, aquest és « [El meu lloc SPIP] »: no oblideu canviar aquest nom i posar-hi el vostre!

Adreça del lloc

Aquest camp s’omple automàticament, un cop detectada l’adreça URL del vostre lloc públic. Verifiqueu de tota manera que l’adreça identificada correspongui efectivament amb la que us voleu comunicar.

Descripció del lloc públic

A partir d’SPIP 1.9 aquest camp permet presentar el vostre lloc. Hi podeu escriure algunes frases curtes i descriptives que permetran als visitants saber ràpidament de què parla el vostre lloc.

Aquesta descripció es pot utilitzar per omplir l’etiqueta meta description destinada als motors de cerca. En aquest cas, la descripció ha de tenir un mínim de 200 caràcters.

Correu electrònic del webmaster

A partir d’SPIP 1.5 aquest camp conté el correu electrònic del webmaster. Per defecte, SPIP agafa l’adreça de qui ha instal·lat el lloc (el primer administrador).

Logotip del lloc

A partir d’SPIP 1.9 és possible associar el logotip del lloc en document visual.
Per escollir el logotip del lloc heu d’anar a la secció «Configuració» de l’espai privat d’SPIP: un requadre anomenat «LOGOTIP D’AQUEST LLOC» us permetrà escollir, descarregar i gravar la imatge que us servirà de logotip.

Si utilitzeu els esquelets per defecte d’SPIP, aquest logotip es mostra en el bàner. Aquest logo també el trobareu en altres indrets, sobretot en el fitxer «backend» aquell al que els internautes es poden subscriure. Escolliu-lo, per tant, d’unes dimensions raonables.

Autor merce Publié le : Mis à jour : 15/07/20

Traductions : català, corsu, English, Español, فارسى, français, Nederlands, Português do Brasil, slovenčina, svenska