He creat una nova secció però no apareix al lloc públic!

Només apareixen les seccions que tenen com a mínim un element (article, breu, lloc, secció) publicat (ho subratllem), així com les seccions que les engloba. Cal doncs com a mínim escriure un article i publicar-lo. Podeu provar el sistema publicant un article encara que no tinga cap sentit.

Ja he fet tot això, però no apareix res !

El lloc públic empra un sistema de caché, és a dir, els fitxers són recarregats a intervals regulars (cada hora o a cada 12 hores, en funció de com s’hagi reglamentat a l’interior dels scripts PHP). Aquest sistema permet economitzar l’accés a la base de dades MySQL i que la web segueixi funcionant si es dóna el cas que MySQL falli (cosa que és força freqüent en certs servidors web de poca qualitat).

Cal doncs forçar la regeneració de la pàgina que penseu errònia. Per això, activeu la «cookie de correspondència» des de l’espai privat, cosa que farà que es mostri un botó «recarregar aquesta pàgina» a cadascuna de les pàgines de l’espai públic. Després, premeu a sobre d’aquest botó a la pàgina desitjada (per exemple, a la pàgina índex si voleu veure aparèixer les vostres primeres seccions).

Autor laura, merce Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, فارسى, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, polski, Português do Brasil, slovenčina, Türkçe