Seguir el moviment de la web

SPIP proposa als usuaris diferents mètodes pe seguir l’activitat del vostre lloc Web. Els usuaris són convidats a utlitzar-los en funció de les seves necessitats i/o del programari que utilitzen habitualment.

SPIP proposa als usuaris diferents mètodes per seguir l’activitat del vostre lloc. Els usuaris estan convidats a emprar-les en funció de les seues necessitats i/o programes que empren habitualment.

-  El seguiment via mail de l’activitat editorial és facilitada a la versió <font color="red">S<font color="orange">P<font color="yellow">I<font color="green">P <font color="blue">1<font color="black">.<font color="darkviolet">7: és possible indicar l’adreça d’una llista de distribució (mailing-list) a la configuració del lloc, tots els participants estan automàticament informats de la seua existència.

-  L’anunci de les darreres novetats per sindicació XML (fitxer backend) està sempre present, és recordada als participants del lloc web. En efecte, aquesta funcionalitat pensada en primera instància per a la sindicació entre llocs web pot ser emprada també per certs programes als ordinadors personals (news readers, programes per seguir els grups de notícies).

-  <font color="red">S<font color="orange">P<font color="yellow">I<font color="green">P <font color="blue">1<font color="black">.<font color="darkviolet">7 introdueix una novetat més eficaç: la sincronització de la informació privada i pública del lloc en els calendaris. Es tracta d’una funcionalitat clarament més potent que les precedents, la quantitat d’informació intercanviada és una mesura comuna.

Autor laura Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : عربي, català, English, Español, français, italiano, Nederlands, svenska, Türkçe