He perdut el meu nom d’usuari i/o la contrasenya

Les contrasenyes no són recuperables per motius de seguretat. Si la vostra contrasenya ja no funciona, si l’heu oblidat, en tindreu prou canviant-la per una de nova.

D’entrada, no us espanteu. N’hi ha prou que aneu a la pàgina d’accés, a l’espai privat, i feu un clic sobre «contrasenya oblidada?». A continuació, haureu d’indicar el vostre correu electrònic (el que heu enregistrat a l’espai privat) per tal de rebre un missatge on us indicaran el passos a seguir per tal de recuperar el vostre accés.

Si això no funcionés (si, per una o altre raó, no poguéssiu procedir per e-mail):

  • Si hi ha altres administradors apart de vosaltres, sempre podeu escriure’ls per tal que ells canviïn la vostra contrasenya tenint cura de comunicar-vos els nous codis (només els cal anar a la secció «redactors» de l’espai privat i clicar a sobre de «modificar» al costat del vostre accés, escollint després una nova contrasenya).
  • Sinó, si sou l’únic administrador, us caldrà reinstal·lar SPIP per crear un accés (veure: «Com reinstal·lar SPIP?»). No us preocupeu massa, no tindreu necessitat de tornar a pujar els fitxers: es tracta només de crear un nou accés d’administrador, sense tocar les dades que tingueu guardades.

Autor laura, merce Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, فارسى, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, polski, Português do Brasil, slovenčina, Türkçe