Vraag en antwoord

Er is een ruim aanbod aan zelfhulp en uitwisseling van kennis tussen de gebruikers van SPIP. Een ieder wordt uitgenodigd om van deze bronnen gebruik te maken en de ontwikkelaars van SPIP te ontlasten. Alle activiteit rond SPIP is vrijwilligerswerk en van hen wordt niet verwacht dat ze op dwingende of aggressieve verzoeken reageren.
Bovendien is er deze documentatie die in deze rubriek een FAQ heeft met veel voorkomende vragen. Daarnaast werken veel SPIP-gebruikers op de website voor externe bijdragen SPIP-CONTRIB: het biedt een schat aan informatie en oplossingen voor diverse problemen.
Een laatste aanbeveling: verhoog niet onnodig het aantal vragen om hulp door dezelfde boodschap op verschillende plaatsen (mailinglijsten, forums, websites, ...) te posten. Het zal de reactiviteit van hulpvaardigen alleen maar tegenwerken.

  • Dit discussieforum wordt aanbevolen aan indicentele gebruikers. Kijk, zoals bij elk forum, eerst of een bericht van jouw strekking al eerder werd gepost. Mogelijk heeft jouw vraag al een antwoord!