[ar] [ast] [bg] [br] [ca] [co] [cpf] [cs] [da] [de] [en] [eo] [es] [eu] [fa] [fon] [fr] [gl] [id] [it] [ja] [lb] [nl] [oc] [pl] [pt] [ro] [ru] [sk] [sv] [tr] [uk] [vi] [zh] Espace de traduction

Descarregar
Inici > Documentació en Català > Contribuir > El desenvolupament d’SPIP i les seves eines

El desenvolupament d’SPIP i les seves eines

Les diferents eines utilitzades per desenvolupar SPIP.


 • Documentació del codi d’SPIP

  Aquest espai té, d’una banda, la funció de descriure de forma exhaustiva cada fitxer, cada funció del codi d’SPIP; per l’altra proposar articles on s’hi descriguin els conceptes utilitzats.

 • Gestor de bugs

  Descripció: Pels usuaris avançats, hem creat aquest gestor de bugs per tal que es puguin reportar fàcilment els problemes lligats al mateix SPIP.
  Atenció: abans de reportar un bug, tingueu a bé verificar que el vostre problema té com a causa una mala concepció o una programació dolenta d’SPIP. Per totes les crides d’ajuda, vulgueu dirigir-vos a la llista d’usuaris.

 • La llista dels avisos dels desenvolupaments : spip-core@rezo.net

  La llista spip-core no és una llista de discussió: ningú hi pot enviar un missatge. Està destinada a rebre les informacions sobre els desenvolupaments més recents.
  No obstant us hi podeu subscriure i consultar els seus arxius si voleu provar els últims desenvolupaments d’SPIP i disposar de les informacions necessàries.
  N.B. Tots els missatges de spip-core també es troben disponibles a spip-dev.

 • La llista dels desenvolupadors: spip-dev@rezo.net

  Atenció: aquesta llista de treball està destinada a discutir sobre la programació d’SPIP (i no a la programació amb SPIP).
  El fet que el vostre problema sigui complicat i impliqui la utilització de PHP i MySQL no és una raó per enviar la pregunta a spip-dev: totes les preguntes relacionades amb l’ús d’SPIP, fins i tot les més tècniques, s’han de fer a la llista d’usuaris. Gràcies per endavant per la vostra comprensió.
  Atenció: Gràcies per consultar atentament els arxius d’spip-dev abans d’enviar una pregunta a la llista: aquells que hi participen han realitzat grans esforços per desenvolupar el sistema; és normal que vosaltres feu, a la vegada, un petit esforç de documentació per tal que l’intercanvi d’informació sigui el més eficaç possible.

 • PHP.net

  PHP is a widely-used general-purpose scripting language that is especially suited for Web development and can be embedded into HTML. If you are new to PHP and want to get some idea of how it works, try the introductory tutorial. After that, check out the online manual, and the example archive sites and some of the other resources available in the links section.

 • SPIP Blog
 • SPIP Zone

  Una eina comunitària per a desenvolupar esquelets, eines, scripts... al voltant d’SPIP.

 • Versió de desenvolupament d’SPIP

  El desenvolupament d’SPIP es fa a partir d’ara sota SVN. És fàcil de seguir per mitjà de diverses eines, com la interfície Web proposada en aquest lloc.Descarregar l’esquelet d’aquesta pàgina Lloc Web fet amb l’SPIP | Espace de traduction | Espai privat