[ar] [ast] [bg] [br] [ca] [co] [cpf] [cs] [da] [de] [en] [eo] [es] [eu] [fa] [fon] [fr] [gl] [id] [it] [ja] [lb] [nl] [oc] [pl] [pt] [ro] [ru] [sk] [sv] [tr] [uk] [vi] [zh] Espace de traduction

Descărcaţi

Ajutorul în direct

Iunie 2005 — mis à jour le : Ianuarie 2007

Toate versiunile acestui articol :


SPIP integrează un ajutor în linie complet pe care îl puteţi regăsi în cadrul spaţiul privat făcând clic pe semnul de întrebare disponibil mai peste tot.

Butonul principal pentru deschiderea ajutorului în linie se găseşte în bara de navigare a site-ului privat, în colţul din dreapta-sus:

Vă invităm să citiţi în mod special pagina «Articole/Scurtături tipografice» care vă va indica cum puteţi aranja în pagină articolele publicate cu SPIP.

Tot interesul acestui ajutor în linie rezidă în nenumăratele mici semne de întrebare care se găsesc peste tot în interfaţa site-ului privat: fiecare dintre ele deschide o parte a ajutorului în linie corespunzând exact acţiunii în curs de desfăşurare. Nu ezitaţi să uzaţi/abuzaţi de această facilitate:

În rest, veţi constata că interfaţa SPIP este foarte simplă. În rolul dumneavoastră de redactor nu ezitaţi să experimentaţi: nu veţi putea, cu adevărat, să faceţi prea multe stricăciuni.


Vedeţi scheletul acestei pagini Site realizat cu SPIP | Espace de traduction | Secţiunea protejată