Preguntes i respostes

Com obtenir respostes?

Els espais d’ajuda entre usuaris i usuàries d’SPIP són nombrosos i molt actius. Tothom és, per tant, convidat a fer el possible per a no sobrecarregar-los inútilment: les persones que hi intervenen ho fan voluntàriament i no respondran a les demandes que portin massa pressa o que estigui fora de lloc.

Abans de fer una pregunta, consulteu la present documentació, sobretot les FAQ que hi figuren ja que hi ha abordades moltes preguntes i respostes. Els nombrosos usuaris d’SPIP tenen al dia el lloc Web de contribucions externes SPIP-CONTRIB: és una mina d’informacions i solucions a problemes diversos.

Una darrera recomanació: no multipliqueu inútilment les peticions d’ajuda escrivint el mateix missatge a diferents indrets (llistes de discussió, fòrums...). Aquesta és la millor manera de fer-vos malveure per les persones que us podrien haver ajudat.

  • El lloc Web «SPIP Fòrums» us proposa un fòrum de discussió. És recomanable pels usuaris ocasionals. Com en tot fòrum, si us plau consulteu els missatges que hi ha publicats per tal de veure si la pregunta que voleu fer ja l’han fet abans i la resposta ha estat publicada.

  • A partir del novembre de 2005, el lloc Web « SPIP Party » ofereix, vila per vila, les trobades que s’organitzen entre totes les persones interessades per publicar a la Web mitjançant SPIP.