SPIP, en fri programvara

licens/Licens och villkor för användning

Licens och villkor för användning

SPIP, Publiceringssystem för internet

Copyright © 2001-2007, Arnaud Martin, Antoine Pitrou, Philippe Rivière et Emmanuel Saint-James.

Det här programmet är en fri programvara ; Du kan distribuera det och/eller modifiera det i enlighet med villkoren i GNU GENERAL PUBLIC LICENSE, så som den publicerats av Free Software Foundation ; version 2 av licensen, eller (om du så önskar) alla senare versioner.

Programmet distribueras i hopp om att det skall vara till nytta, men UTAN NÅGON SOM HELST GARANTI ; VARKEN UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, INKLUSIVE, MEN INTE BEGRÄNSAT TILL, UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIER VID KÖP OCH LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL. För mer detaljer, läs GNU General Public License.

Ett exemplar av GNU General Public License måste tillhandahållas tillsammans med programmet ; Om så inte är fallet, skriv till Free Software Foundation Inc., 675 Mass Ave, Cambridge, MA 02139, USA.

Programmet kan laddas ned från webbsajten http://www.spip.net/; där kan du också hitta instruktioner för användning och annan information.

Enligt fransk lag omfattas SPIP av villkoren i lagen om imateriella egendomar (CPI). I grunden är SPIP ett gemensamt arbete utfört av skaparna nämnda ovan (artikel L 113-1 i CPI). Hela projektet SPIP är ett gemensamt arbete enligt artiklarna L 113-2 och L 113-5 i CPI. Skaparna gör sitt arbete tillgängligt för vem som helst, i enlighet med de rättigheter och skyldigheter som definieras i GNU General Public License.

Ikonerna som används i programmet är skapade av Diala Aschkar och Jakub «Jimmac» Steiner.

Översättningarna av gränssnittet är frukten av ett arbete genomfört av ett antal översättare samlade på sajten spip.net.

GNU General Public License:
— textversion;
— HTML - version;
— inofficiell svensk version.