SPIP no funciona en el meu servidor habitual. Puc trobar un "pedaç" en algun lloc?

Abans de tot, verifiqueu que el problema ve realment del vostre servidor. Empreu especialment la llista de correu d’SPIP en català, la llista de correu d’SPIP en castellà o la llista de discussió d’SPIP en francès per preguntar als altres usuaris si tenen també problemes similars amb aquest servidor.

Com a segon pas, si el problema que presenta aquest servidor està identificat, i depèn d’una opció de configuració de la seua part, no dubteu en posar-vos en contacte amb el responsable per tal de demanar-li que modifique la seua configuració per tal que siga compatible amb l’SPIP; alguns responsables de servidors web han fet ja esforços per ajudar als usuaris que empren l’SPIP.

Finalment, com a darrer recurs, si el vostre servidor web no pot o no vol modificar la seua configuració per a que no siga incompatible amb l’SPIP. Hi ha "pedaços" específics per alguns servidors, és a dir, petites parts de programes, modificacions específiques a l’SPIP? No. El propòsit de l’equip de desenvolupadors és evitar la multiplicació de "pedaços" i de modificacions en el codi, per tal de lliurar una única versió utilitzable per tots (la facilitat d’instal·lació d’SPIP és una de les nostres prioritats). Si el vostre hostatjador Web presenta un problema específic, vorem si hi ha forma de resoldre’l, i incorporarem la solució en la següent versió d’SPIP.

Autor laura Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : català, corsu, English, Español, français, italiano, Türkçe