Com reinstal·lar SPIP si no puc accedir a l’espai privat?

Amb un client FTP (o per qualsevol altre mitjà d’accés al vostre espai d’allotjament), aneu al directori config/, recupereu el fitxer connect.php i després esborreu-lo o canvieu el seu nom. Si existeix, esborreu també el fitxer .htaccess. Seguiu després el procés de configuració estàndard visitant l’adreça http://monsite.org/ecrire/: «Instal·lar SPIP». Per la connexió a la base de dades, utilitzeu si és necessari l’identificador i la contrasenya que hi ha a l’antic fitxer connect.php.

Històric: Fins a SPIP 1.9.1, el fitxer que calia esborrar s’anomenava inc-connect.php3 (o inc-connect.php) i es trobava al directori ecrire/.

Important: aquest procediment de reinstal·lació no destrueix la base de dades (articles, seccions, etc.). Només serveix per tornar a crear un accés com administrador al lloc Web, i per generar fitxers d’autenticació correctes.

Autor laura Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, polski, Português do Brasil, slovenčina, Türkçe