Cal reinstal·lar una còpia de seguretat de la base de dades desprès d’haver fet una actualització de l’SPIP?

NO. Sobretot NO. Mai. Sota cap concepte. Per cap motiu. Non. Never ever. Nichts.

Llegiu bé el que segueix: «Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. Sobretot no s’ha d’instal·lar cap còpia de seguretat antiga en una nova versió d’SPIP. »

Ves a saber perquè, un dia un individu va anunciar a la llista d’SPIP que era necessari fer això; malgrat totes les nostres explicacions contràries, nombrosos usuaris s’han quedat amb la idea que cal reinstal·lar l’antiga còpia de seguretat quan es canvia de versió d’SPIP.

És un error fatal, pitjor que un virus en el vostre Outlook. El vostre ordinador s’encén, el disc dur es fon, el vostre hostatjador farà fallida, la Companyia Telefònica s’equivocarà en la vostra facturació i a vosaltres us serà prohibit de per vida utilitzar altre cop Internet.

El procediment correcte per fer una actualització, s’explica aquí.

Autor merce Publié le : Mis à jour : 26/10/12

Traductions : عربي, català, corsu, Deutsch, English, Español, français, italiano, Nederlands, slovenčina, Türkçe