L’ajuda en línia

SPIP integra una ajuda en línia completa, que es pot consultar des de l’espai privat del vostre lloc. Per fer servir sense cap mena de moderació!

Una de les virtuts d’SPIP és la d’estar molt ben documentat. Els articles de l’ajuda en línia permeten tant als redactors com als administradors d’accedir-hi molt ràpidament.

Seguiu els símbols d’interrogació

SPIP integra una ajuda en línia completa, la podeu trobar, a l’espai privat del vostre lloc, clicant al damunt dels símbols d’interrogació 

que trobareu arreu.

-  

Bouton d’aide

El botó principal d’obertura de l’ajuda en línia es troba a la barra de navegació de l’espai privat, a dalt i a la dreta: es tracta d’una icona amb un signe d’interrogació (no la podeu obviar):

Us convidem, d’una manera especial, a llegir la pàgina « Articles > Dreceres tipogràfiques », que us indica com donar forma als vostres articles amb SPIP.

Tot l’interés d’aquesta ajuda en línia resideix en el innombrables petits interrogants 

instal·lats a la interfície de la part privada: cadascun obre l’ajuda en línia per a la secció que correspon exactament amb l’acció que estigueu realitzant en aquell moment. No tingueu cap por d’abusar-ne:

Per la resta, comprovareu que la interfície d’SPIP és molt simple. I, com a redactor, no tingueu por d’experimentar: realment, no podeu fer massa destrosses.

L’ajuda en línia la podreu consultar, també, a partir d’aquest lloc, a la següent adreça: [http://www.spip.net/aide/ca-aide.html]

Carpeta

Autor laura, merce Publié le : Mis à jour : 15/07/20

Traductions : عربي, български, català, corsu, Deutsch, English, Español, فارسى, français, italiano, Nederlands, òc lengadocian, Português, română, slovenčina, svenska, Türkçe, українська